Hírek

Áramszünet várható

2004. június 15.

Június 16-án, szerdán előreláthatólag 11:00 és 15:00 óra között áramszünet lesz az MTA SZTAKI-ban, mely következtében nem lesz elérhető az iroda honlapja. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

 

A W3C Magyar Iroda előadása a Networkshop 2004 rendezvényen

2004. április 1.

A W3C Magyar Irodától Dr. Kovács László, az iroda vezetője és Vásárhelyi Nóra, az iroda koordinátora "Webhez kapcsolódó szabványosítás Magyarországon" címmel tartanak előadást a Győrben rendezendő Networkshop 2004 nevű rendezvényen.

 

Műhelykonferencián találkoztak az ontológiák iránt érdeklődők

2004. március 5.

A közönség A W3C Magyar Iroda és a Nemzeti Digitális Adattár Programiroda közösen 2004. február 26-án "Nyitott archívumok, Nemzeti Digitális Adattár, ontológiák" címmel műhelykonferenciát rendezett. A rendezvényt Galambosi András, az IHM főosztályvezetője nyitotta meg. Az NDA Iroda részéről Ritter Andrea, irodavezető, a W3C Magyar Iroda részéről Kovács László, a W3C Magyar Iroda vezetője, az MTA SZTKI osztályvezetője köszöntötte a jelenlévőket. A résztvevők kiváló előadók, nagyszerű előadások társaságában tölthették a napot. Az előadások anyagai letölthetőek. További információk a műhelykonferencia weblapján találhatóak.

 

Szemantikus Web műhelykonferencia

2004. február 25.

A W3C Magyar Iroda és a Nemzeti Digitális Adattár Programiroda közösen 2004. február 26-án "Nyitott archívumok, Nemzeti Digitális Adattár, ontológiák" címmel műhelykonferenciát rendez. A rendezvényen többek között Herman Iván, a W3C Irodák vezetője "Áttekintés a Szemantikus Webről" címmel tart előadást. A rendezvény részletes programja és további információk a műhelykonferencia weblapján találhatóak.

 

A W3C Magyar Iroda az EUTIST-AMI ágens és middleware műhelykonferencián

2004. február 11.

A regisztrációs asztal A W3C Magyar Iroda és az MTA SZTAKI Elosztott Rendszerek Osztálya közösen EUTIST-AMI címmel ágens és middleware technológiai alkalmazásokat bemutató műhelykonferenciát rendezett február 9-én, Budapesten. Külföldi és magyar projektek színes bemutató előadásait láthatták-hallhatták a résztvevők. A rendezvény színfoltja egy videókonferencia-rendszeren keresztül bemutatott projekt volt. További információk a műhelykonferencia weblapján találhatóak.